5 Είδη Εξοπλισμού για ταξίδι με Μηχανή

Ο καιρός έχει κιόλας ανοίξει και αρκετοί μοτοσυκλετιστές έχουν ξεκινήσει τις εκδρομές. Τι πρέπει όμως να φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας ως απαραίτητο εξοπλισμό για ένα άνετο και κυρίως ασφαλές ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα; Ας δούμε πιο αναλυτικά.

Βαλίτσες μεταφοράς

Είναι ένα από τα απαραίτητα είδη εξοπλισμού καθώς όταν ταξιδεύουμε πάντα χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χώρο είτε για να αφήσουμε το κράνος μας σε μια στάση, να βάλουμε μέσα ένα αδιάβροχο ή και γενικότερα πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κρατήσουμε σε ένα ταξίδι με τη μηχανή. Υπάρχουν διαφόρων ειδών βαλίτσες όπως:

οι οποίες φυσικά διαθέτουν κατά πολύ μεγαλύτερο χώρο και είναι πάρα πολύ πρακτικές αφού είναι συμμετρικές για να βοηθούν στην καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου. Είναι διαμορφωμένες για αυτό τον σκοπό και ενσωματώνονται με ακρίβεια και χωρίς να μας ενοχλούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας.

Βάσεις GPS

Τι πιο χρήσιμο από μια βάση GPS στη μοτοσυκλέτα σας για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ταξιδιού σας; Είναι ένα από τα είδη εξοπλισμού για ταξίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού φροντίζει έμμεσα για τη μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη και του συνοδηγού.

Ενδοεπικοινωνίες Μηχανής

Να κάτι που μπορεί να κάνει το ταξίδι σας πέρα από πιο άνετο και πιο ευχάριστο! Με την ενδοεπικοινωνία μηχανής μπορείτε να ακούτε μουσική, να μιλάτε με το συνοδηγό ή και άλλους οδηγούς εάν ταξιδεύετε παρέα καθώς και να απαντάτε σε κλήσεις αφού συνδέεται εύκολα και γρήγορα με το κινητό σας!

Σακίδια - Τσαντάκια

Βοηθούν πάρα πολύ για την τοποθέτηση μικροπραγμάτων όπως του πορτοφολιού, των χρημάτων, των εγγράφων που μπορεί να σας ζητηθούν ή και του κινητού σας και είναι άνετα κατά τη διάρκεια της οδήγησής σας σε ταξίδια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία όπως τσαντάκια μέσης, ποδιού, ώμου και πλάτης φυσικά!

Αντικλεπτικά

Είναι ένα ακόμη από τα βασικά είδη που πρέπει να διαθέτουμε όταν ταξιδεύουμε για να είμαστε ξέγνοιαστοι και χωρίς άγχος. Μπορούμε να διαλέξουμε από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων αντικλεπτικών (Luma, Abus, Radikal) και το είδος που μας εξυπηρετεί καλύτερα όπως κουλούρες, αλυσίδες ή και δισκόφρενου.