Ο 4ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας (ΠΠΤ2017) στην κατηγορία Supersport 600, πραγαμτοποιήθηκε στις Σέρρες όπου ο Δημήτρης Παπαγγέλου ξεκινώντας από την 12η θέση της pole position, έστριψε 8ος στην 1η στροφή και γρήγορα ανέβαινε θέσεις μέχρι και την 4η που διατήρησε έως το τέλος του αγώνα. Η θερμοκρασία κατα τη διάρκεια του αγώνα άγγιζε τους 40°C στον αέρα και τους 60 στην άσφαλτο! 

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου κράτησε ένα σταθερό γυρολόγιο στο 01:22, με τρεις γύρους στο 01:21 και με τον πιο γρήγορο γύρο στο χρόνο 1:21.567!

Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος αγώνα : «Ήταν ένας δύσκολος και πολύ ζεστός αγώνας. Η Michelin σε αυτόν τον αγώνα, μου έδωσε μια καινούρια γόμα ελαστικών που μου έδωσε μεγάλη εμπιστοσύνη, για αυτό και ο χρόνος που έκανα οφείλετε σε μεγάλο βαθμό σε αυτό, παρότι η Yamaha R6 που οδηγώ είναι μια stock μοτοσυκλέτα».

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και αυτούς που με στηρίζουν! Είχαμε πολλές δυσκολίες όμως περάσαμε και πάλι όμορφα γιατί αγαπάμε τους αγώνες και την μοτοσυκλέτα, κρατάμε την 4η θέση στο πρωτάθλημα και προχωράμε»

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου: Την Yamaha Moto-Box Piperigos και τον Γιώργο Πιπερίγκο, το κατάστημα BIKERS-WORLD.gr RDmoto και τον Γιώργο Τζώρτζη, Την MICHELIN που είναι ο χορηγός ελαστικών μας και τον Ντίνο Πετρή το WHEELCITY και τον Δημήτρη Λυγνό, τον προπονητή αγωνιστικής οδήγησης Γιάννη Μπούστα teamboustas.net, τον χορηγό επικοινωνίας Bikerspirit και τον Γιώργο Φιωτάκη, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο που φροντίζει για την ασφάλεια μου και με ντύνει με SHOEI-SIDI-IXS τις ζελατίνες fabbri μοτο-pp. Tuning racing parts  capit κουβέρτες και τον Μιχάλη Σπηλιώτη, τον Μενέλαο Κοντογιάννη MEDIKO MOTO για την τεχνική υποστήριξη και την IGF Productions για τις φωτογραφίες της!»

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου χρησιμοποιεί τα καλύμματα κινητήρα Rdmoto Yamaha R6