HJC HELMETS

Η HJC είναι η νούμερο ένα εταιρία κατασκευής κρανών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Δραστηριοποιείται από το 1971 παρέχει κράνη υψηλής ποιότητας στους μοτοσικλετιστές στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο χώρο εδώ και πάνω από 45 χρόνια και έχει καταφέρει να "κρατάει" το 20% της Ευρωπαϊκής αγοράς στον τομέα των μοτοσυκλετιστικών κρανών. Σημαντικό είναι όμως να αναφέρουμε ότι η εταιρεία κατασκευάζει και κράνη διάφορων κατηγοριών σε πάνω από 65 διαφορετικές χώρες στον κόσμο. Για την ακρίβεια, για πάνω από 18 χρόνια έχει τον τίτλο της νούμερο ένα κατασκευαστικής εταιρείας κρανών! Εκτός λοιπόν πέρα από τα κράνη μοτοσικλετών, η HJC συνεργάζεται με την αυτοκινητοβιομηχανία, το στρατό, τη διάσωση, το franchise, τον αθλητισμό και πολλά ακόμα. Η HJC διερευνά όλες τις μορφές, επεκτείνοντας τις ατελείωτες δυνατότητες στις τεχνολογίες και τις εφαρμογές του κράνους.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία έχει επικεντρώσει σημαντικές προσπάθειες στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και δυνατοτήτων παραγωγής. Για αυτό και διαθέτει το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο είναι αφοσιωμένο στην ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη, ενώ ταυτόχρονα βασίζεται στις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες. Κύριο μέλημα τους: η δημιουργία καινοτόμων ιδεών και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας των κρανών.

Μάλιστα, περισσότεροι από 50 εξειδικευμένοι άνθρωποι συμμετέχουν στην ανάπτυξη παραγωγής κράνους.

Πριν από την απόφαση για την κατασκευή ενός νέου μοντέλου η επιλογή των υλικών, η αεροδυναμική, η άνεση αλλά και η ασφάλεια πρέπει να πληρούν τα κριτήρια και τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Λίγο πιο συγκεκριμένα οι μελέτες και οι αναλύσεις που γίνονται από τις ομάδες υψηλής ειδίκευσης πριν εγκριθεί ένα κράνος περιλαμβάνουν:

-Βελτίωση εξαερισμού

-Μέγιστη σταθερότητα

-Μείωση αεροδυναμικής αντίστασης

-Ελαχιστοποίηση των δονήσεων και των θορύβων

Είναι σημαντικό ότι η HJC δίνει βάση στο κάθε κράνος να αποδίσει καλά τόσο στα 200km/h όσο και στα 30km/h. Για αυτό και δοκιμάζουν κάθε νέο τους μοντέλο σε μια δική της τους κατασκευής υπερσύγχρονη αεροδυναμική σύραγγα 177 ίππων. Η σύραγγα αυτή τους επιτρέπει να τελειοποιήσουν το σχεδιασμό του κράνους, βελτιώνοντας έτσι τη σταθερότητα και τον εξαερισμό του, ενώ ταυτόχρονα αποσκοπούν στη μέγιστη μείωση των θορύβων και δονήσεων.

Το RPHA 11, η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς RPHA, φοριέται από επαγγελματίες οδηγούς όλων των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του αναβάτη του MotoGP Jonas Folger. Αυτό που κάνει το RPHA 11 να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα κράνη υψηλών προδιαγραφών σε τιμές που είναι προσβάσιμες στον μέσο καταναλωτή. Ένα επίτευγμα που άλλες εταιρείες δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν. Το κράνος RPHA 11 προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό βάρος που προσφέρει μεγάλη άνεση στον αναβάτη. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα ελαφρύτερα στην κατηγορία του.

Η HJC συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στον κόσμο για να παράγει κράνη μοτοσικλετών επίσημα πιστοποιημένα της Marvel και του Star Wars. Η σειρά Marvel ξεκίνησε το 2016 ενώ τα κράνη Star Wars ακολούθησαν το 2017 με μεγάλη επιτυχία.

RPHA11 STAR WARS KYLO REN RPHA11 STAR WARS BOBA FETT MC-4SF

Η εταιρέια HJC δεν σταματάει όμως εδώ, καθώς εργαζεται συνεχώς προκειμένου να ενσωματώσει νέα τεχνολογία στα κράνη αλλα και για να προσφέρει καινοτόμα χαρακτηριστικά στον κλάδο. Με την προσθήκη των μοντέλων που αναφέρθηκαν και παραπάνω, είναι σαφές ότι το HJC εξακολουθεί να είναι ένα εμπορικό σήμα που είναι φιλικό προς τους μοτοσικλετιστές σε όλο τον κόσμο παρέχοντας ποιοτικά, άνετα, κομψά και προσιτά κράνη.

Χορηγίες

Η HJC συνεργάζεται με μεγάλα events και χορηγίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τη νίκη των MotoGP μηχανοκίνητων αθλημάτων μέχρι τους αγώνες που διοργανώνονται στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Ήταν βασικός χορηγός το 2016 στο Grand Prix Ceske Republiky στο Bruno, στο Grand Prix de France Moto στο Le Mans της Γαλλίας το Μάιο 2017 αλλά και επίσημος χορηγός της ομάδας Bobsleigh στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018 στην Κορέα.

Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή σπονσοράρει 24 ενεργούς αθλητές όλων των κατηγοριών. Ως αφοσιωμένος συμμετέχων στα πιο συναρπαστικά γεγονότα στον κόσμο, η HJC αναμένει επίσης να συμμετάσχει στη χορηγία αθλητικών κύκλων και τα επόμενα χρόνια.

Το νέο RPHA 70

RPHA 70

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά RPHA είναι κατασκευασμένη από υλικά PIM +, τα οποία δίνουν ως αποτέλεσμα ένα ισχυρό κέλυφος με σημαντική μείωση του βάρους. Το συμπαγές, καμπυλωτό εξωτερικό περίβλημά του όχι μόνο προσθέτει οπτική αισθητική με τον έντονο, σπορ σχεδιασμό του, αλλά και εξαιρετική εφαρμογή και άνεση, καθώς και βελτιωμένη αεροδυναμική λειτουργία.

Η HJC επανασχεδίασε το Σύστημα Καναλιών Εξαερισμού για να προσφέρει όρθια και καθοδική θέση. Η υβριδική κορυφαία έξοδος προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις οδήγησης.

Το εξαιρετικά ελαφρύ RPHA 70 ST είναι εξοπλισμένο με μια αντιθαμπωτική ζελατίνα και με εσωτερική ζελατινα ηλίου. Έτσι σφραγίζει πλήρως το κράνος ώστε να αποφευχθεί η είσοδος βροχής και θορύβου ενώ χρησιμοποιεί ένα κούμπωμα ασφάλισης δύο σταδίων.

Στα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνονται τα εύχρηστα μαξιλαράκια ταχείας αποδέσμευσης και τα ανακλαστικά υψηλής ορατότητας.Το RPHA 70 ST δεν είναι το απλό μέσο sport- touring κράνος με εσωτερική ζελατίνα ήλιου. Αυτό το κράνος είναι εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ ενώ αποτελείται από ένα σύνολο υψηλής ποιότητας υλικών όπως είναι το Carbon Fiber | Organic Fabric | Carbon Glass | Carbon Glass Fiber | Aramid Fiber | Glass Fiber , πράγμα που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Είναι εμφανές ότι με τα πραπάνω στοιχεία η HJC  Helmets προσφέρει ασφαλή, άνετα, ποιοτικά και κομψά κράνη που την καθιστούν μέχρι σήμερα την νούμερο ένα επιλογή των μοτοσυκλετιστών!

Η HJC δεν έχει ένα αλλά τέσσερα εργοστάσια με έδρες τη Νότια Κορέα, τη Βόρεια Κορέα, την Κίνα και το Βιετνάμ. Και τα τέσσερα αυτά παράγουν περισσότερα από ένα εκατομμύριο κράνη ετησίως! Γεγονός καθόλου τυχαίο αφού είναι με διαφορά η πρώτη σε πωλήσεις μάρκα μοτοσυκλετιστικών κρανών στον κόσμο!

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή της εταιρείας HJC στο παρακάτω link:

https://www.bikers-world.gr/el/catalogsearch/result/?q=hjc