Επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Το Bikers World σας προσκαλεί στην επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Σ.Ε.Α.Α 20-24 Απριλίου για το 2017, το κορυφαίο γεγονός του κλάδου για φέτος!

Ετοιμαστείτε για μια... μεγάλη βόλτα αφιερωμένη στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών, να κάνουν test rides και να διασκεδάσουν με happenings, διαγωνισμούς και κληρώσεις!

Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η Albatross Εvents υπό τη Γενική Διεύθυνση του κ. Κώστα Λαμάρη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκθέσεων μοτοσυκλέτας και των motor shows.

Το Bikers World θα βρίσκεται εκεί στο BOOTH NO.44 για να παρουσιάσει τις επώνυμες εταιρίες, στις οποίες είναι επίσημος αντιπρόσωπος και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί είναι το Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά. Ο ενιαίος χώρος των 7.000 τετραγωνικών μέτρων θα φιλοξενήσει για τις 5 αυτές μέρες τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν. 


Ωράριο Λειτουργίας: Σαββατοκύριακο: 10.00-21.00, Καθημερινές: 14.00-21.00


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Με λεωφορείο

Στάση: 2η Αγ. Κοσμά.
(Α2 Ακαδημία/Βούλα, A1 Πειραιάς/Βούλα, 140 Πολύγωνο/Γλυφάδα)
Πληροφορίες γραμμών www.oasa.gr

Με τραμ

Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά και περνάτε από την πεζογέφυρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.
Πληροφορίες δρομολογίων www.stasy.grΜε αυτοκίνητο

Από Αττική Οδό:
Βγαίνετε από την Αττική Οδό στην Έξοδο 8 (E.O. Αθηνών-Λαμίας) και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω Λεωφόρου Ποσειδώνος. Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.

Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ή Αθηνών-Κορίνθου:
Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω Λεωφόρου Ποσειδώνος. Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.

Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης:
Με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Αλίμου, στο τέλος της οποίας υπάρχει γέφυρα. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα, με αριστερή στροφή προς Ελληνικό/Γλυφάδα, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Σε 1,5 χλμ. περίπου, αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα στρίβετε αριστερά στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.