Η εταιρεία HJC  παρουσιάζει τη νέα της σειρά ανοιγόμενων κρανών RPHA90. Μια σειρά από κράνη, τα οποία έχουν περάσει από ειδικούς ελέγχους και είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να παρέχουν τη μέγιστη άνεση και σταθερότητα στον αναβάτη. Αυτό συμβαίνει διότι είναι μικρότερα σε μέγεθος αλλά και πιο ελαφριά από τις προηγούμενες σειρές.

Τα κράνη RPHA90 διαθέτουν εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές καθώς είναι από τα πιο συμπαγή στον κόσμο, με ιδιαίτερα μικρό μεγέθος και ταυτόχρονα άνετα με εξαιρετική εφαρμογή. Διαθέτουν P.I.M. PLUS, τo νέο προηγμένο κέλυφος από συνδυασμό ενισχυμένων υλικών , συμπεριλαμβανομένων των Υβριδικών υλών Carbon και Carbon-Glass προφέροντας υψηλή απορρόφηση, μεγάλη ελαστικότητα,αντοχή στην κρούση και μικρότερο βάρος. Επίσης διαθέτουν το σύστημα αφαίρεσης ζελατίνας RapidFire 3, το οποίο γίνεται γρήγορα χωρίς εργαλεία αλλά και το πλήρες μεταλλικό σύστημα κλειδώματος Micro Buckle που προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα.

Όλα τα κράνη της νεάς σειράς διαθέτουν εσωτερική φιμέ ζελατίνα ηλίου, που προσφέρει καλύτερη περιφερειακή όραση και βοηθά στη μείωση της καταπόνησης των ματιών και στην άψογη παρεμπόδιση του ήλιου κατά την οδήγηση.

Όσο αφορά τώρα το εσωτερικό σχεδιασμό της σειράς RPH90, όλα τα κράνη έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνεται σημαντικά ο θόρυβος, αλλά και από αφαιρούμενο, πλενόμενο βελούδινο εσωτερικό για ξεκούραστες διαδρομές. Τέλος τα RPH90 είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και γραφικών!

Το σίγουρο είναι ότι η HJC μέσα από τη πορεία της φαίνεται να είναι αφιερωμένη στο να παράγει κράνη με τις μέγιστες δυνατές προδιαγραφές προσφέροντας στον αναβάτη την ασφάλεια, την άνεση και την ποιότητα που αναζητά.