Νέα μάρκα: Seventy Degrees

Ανακαλύψτε τη νέα άφιξη του Bikers World, τη μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά & γυναικεία μπουφάν μηχανής, και σε γάντια μοτοσυκλέτας, που προσφέρουν μοναδική ασφάλεια και άνεση, σε υπέροχα σχέδια urban, sportive, racing, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, και σε μοναδικές τιμές!

Τα μπουφάν μηχανής Seventy Degrees είναι το αποτέλεσμα της προόδου στην έρευνα της τεχνολογίας υλικών και εξειδικευμένων υφασμάτων, όλα τα σχέδια της Seventy Degrees είναι απολύτως αδιάβροχα, περιλαμβάνουν προστατευτικά ώμων, αγκώνων και πλάτης, από υλικά με πιστοποίηση CE, περιέχουν αδιάβροχες εσωτερικές τσέπες για το κινητό, επιπλέον, είναι επενδυμένα με ανακλαστικό πλάτης για την αύξηση της ασφάλειας του μοτοσικλετιστή και προαιρετικώς ανοιγόμενους αεραγωγούς.

Τα* γάντια μηχανής Seventy Degrees* σας προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή, για "λαβή χωρίς όρια"!

Η μοτοσικλέτα σας είναι μέρος του σώματός σας. Και το νιώθετε. Επομένως, κανένα υλικό δεν πρέπει θα σας κρατήσει μακριά. Σπάστε τα εμπόδια μεταξύ της μοτοσικλέτας σας και εσάς! Ανακαλύψτε μια σειρά γαντιών που δημιουργήθηκαν για να αφυπνίσουν τις αισθήσεις σας και να δώσουν τη μέγιστη “ευαισθησία” στην αφή και ελαστικότητα στην κίνηση, ώστε να αισθανθείτε τον μέγιστο έλεγχο σε κάθε περίπτωση. Τα γάντια μηχανής δεν θα μπορούσαν να είναι πιο άνετα ...

Ανακαλύψτε τη Seventy Degrees πρώτοι εδώ!