Η εταιρεία Revit παρουσιάζει τα νέα της χειμερινά προϊόντα που καταφέρνουν και ενσωματώνουν τα λειτουργικά τους χαρακτηριστικά στη μόδα ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν προστατευτικά στο εξωτερικό τους κέλυφος για καθημερινή χρήση.

Ο κύριος σκοπός κάθε ενδύματος και αξεσουάρ που θα βρείτε στη συλλογή τους είναι να προσφέρουν όλη την άνεση και την προστασία που χρειάζεστε ως αναβάτης. Έτσι, θα βρείτε έξυπνα μεταμφιεσμένα μοντέρνα εξωτερικά κελύφη που σας επιτρέπουν να τα φορέσετε με άνεση μέσα στην πόλη. Μόλις κατεβείτε από τη μηχανή σας, κανείς δεν θα αναγνωρίσει ότι τα ρούχα σας είναι και ο μοτοσυκλετιστικός σας εξοπλισμός.

Η εταιρεία φέρνει μια νέα προσέγγιση για το σχεδιασμό του μοτοσυκλετιστικού σας εξοπλισμού. Μια πλήρως αναβαθμισμένη βάση και μεσαία σειρά στρώσεων, εκπληκτικά χειμερινά γάντια GORE-TEX® με το επαναστατικό σύστημα Single Motion Closure, νέα μοντέρνα μπουφάν μηχανής για τον αναβάτη και πολλά άλλα!

Η ανάπτυξη των ενδυμάτων της Revit βασίζεται σε μία από τις δύο φιλοσοφίες σχεδιασμού της, Engineered skin® ή Tailored Technology.  Σε γενικές γραμμές, οι αρχές της σχεδίασης Engineered skin® εφαρμόζονται κατά την ανάπτυξη των συλλογών που έχουν αν κάνουν με αθλήματα και περιπέτεια, ενώ η προσέγγιση σχεδιασμού Tailored Technology χρησιμοποιείται για εξοπλισμό που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε ένα αστικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, πολλοί από τους καταναλωτές έχουν ζητήσει περισσότερα τεχνικά και λειτουργικά προϊόντα για καθημερινές βόλτες από και προς την πόλη. Τα εργαλεία που είναι ιδανικά για χρήση σε οποιοδήποτε κλίμα, είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα, αλλά έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε αν και φοράτε ένα πολύ τεχνικό ένδυμα, σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε άψογα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε εντός είτε εκτός πόλης.

Με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη εργαλείων για αναβάτες πόλης, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η Revit είναι ειδική πλέον στην ανάπτυξη εξοπλισμού που είναι τόσο μοντέρνος στο εξωτερικό όσο είναι τεχνικά και λειτουργικά στο εσωτερικό. Χρόνο με το χρόνο, η αφοσίωση στην ανάπτυξη νέων υφασμάτων υψηλής απόδοσης, λύσεων κατασκευής και βελτιστοποίησης των λειτουργικών χαρακτηριστικών, της επέτρεψε να φτάσει σε αυτό το σημείο και να συνεχίσει να παράγει εξοπλισμό με υψηλό επίπεδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

              

Triomphe Black                    Livingstone Sand               Kodiak Gore-tex               Livengood Gore-tex