Από την οπτική γωνία ενός ατόμου που δεν είναι λάτρης της μοτοσικλέτας, η REV'IT! μπορεί να φαίνεται απλά σαν μια εταιρεία που κατασκευάζει ρούχα μοτοσικλετών.

Η παραγωγή καινοτόμων και καλά σχεδιασμένων ενδυμάτων για μοτοσικλετιστές είναι μόνο ένας από τους σκοπούς της. Το πιο σημαντικό είναι για ποιο λόγο κάνει αυτό που κάνει; Η απάντηση που δίνει η REVIT! σε αυτή την ερώτηση είναι ξεκάθαρη και είναι ότι επιθυμεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να οδηγήσουν.

Το να εκπέμπεις λοιπόν έμπνευση σε άλλους απαιτεί το να βιώσεις ο ίδιος αυτό που θες οι καταναλωτές να αισθανθούν. Γι 'αυτό και η εταιρεία είναι εφοδιασμένη από εξειδικευμένο προσωπικό και εξίσου ενθουσιώδεις ανθρώπους που ξοδεύουν αμέτρητες ώρες στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Ας δούμε όμως λίγο πως ξεκίνησαν όλα..

Η ιστορία της ξεκινάει το 1995 όπου ο Ivan Vos αποφάσισε πως ήθελε να δημιουργήσει την δική του μάρκα μοτοσυκλέτας, αφού παρατήρησε ότι στην Ολλανδία, υπήρχαν δύο μόνο είδη μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού διαθέσιμα στην αγορά: είτε αντικείμενα με χαμηλή τιμή φτιαγμένα χωρίς αγάπη για το προϊόν είτε καλά σχεδιασμένα προϊόντα με αρκετά υψηλές τιμές.

Άρχισε λοιπόν να αναπτύσσει την πρώτη του συλλογή έχοντας στο μυαλό του την σκέψη που ακολουθεί μέχρι και σήμερα η εταιρεία: προστατευτικό εξοπλισμό, ο οποίος να προσφέρει άνεση στον αναβάτη είτε είναι πάνω στην μοτοσυκλέτα είτε όχι.

Έχοντας ώς βασική προτεραιότητα την σχέση ποιότητας και τιμής, η εταιρία σύντομα αναπτύχθηκε δημιουργώντας άριστης ποιότητας εξοπλισμό.

Τον Ιούνιο 2000 η REV'IT! εισήγαγε την ιδέα σχεδιασμού skinered®; μια επαναστατική νέα μέθοδο για 3D μηχανισμό. Το αποτέλεσμα ήταν ένα σημαντικά υψηλότερο επίπεδο προστασίας και προϊόντα με μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Η ιδέα αυτή έχει συμβάλει σημαντικά στη βιομηχανία ενδυμάτων των μοτοσικλετών. Με βάση τις βασικές αξίες Απόδοσης, Σχεδιασμού και Καινοτομίας, το Engineering skin® έγινε σύντομα μέρος των προϊόντων.

Είναι γεγονός ότι στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών επιβιώνουν μόνο τα ισχυρότερα προϊόντα. Με αυτή τη γνώση η REV'IT! εισήγαγε τα πρώτα της προϊόντα στις ΗΠΑ το 2002 και είχαν μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση από τους λάτρεις της μοτοσικλετας.

Μάλιστα μέχρι το 2006 αναγνωριζόταν ήδη από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της όπως η καινοτομία, ο σχεδιασμός, η εμφάνιση και η απόδοση.

Το 2008 ήρθε η επαφή με τη MotoGP θέτοντας στόχο να υποστηρίξει τους υψηλού επιπέδου αναβάτες και δίνοντας την υπόσχεση στους αθλητικούς αναβάτες παγκοσμίως ότι τα προϊόντα τους ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες τους.

Μέσα και έξω από τη βιομηχανία μοτοσικλετών, η REV'IT! έχει γίνει γνωστή για τον τρόπο σκέψης της. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλές καινοτόμες και τεχνικές λύσεις που την έκαναν να ξεχώρισει από τον ανταγωνισμό. Αυτό λοιπόν παρατηρήθηκε και από μεγαλα ονόματα του κλάδου, από τα οποία το GORE-TEX® είναι σαφώς ένα.

Σημαντικό επίτευμα το γερμανικό βραβείο RED DOT όπου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα βραβεία στον κόσμο και αφορά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων. Το κέρδισαν το 2010 για το αγωνιστικό γάντι Jerez και για δεύτερη φορά το 2015 με τα προϊόντα της σειράς SEEFLEX.

Και επειδή ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού είναι η προστασία, το 2011 η REV'IT! συνεγάστηκε με την TRYONIC, μια ιταλική μάρκα που εξειδικεύεται σε προϊόντα προστασίας, τα οποία θεωρούνται κορυφαία στην παγκόσμια αγορά.

Όσο για τη Ducati παρόλο που ιδρύθηκε σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν από τη REVIT!, οι δύο εταιρείες μοιραζόντουσαν ένα αμοιβαίο πάθος για το σχεδιασμό, το στυλ και την μέγιστη απόδοση. Έτσι οι κοινές βάσεις οδήγησαν στη συνεργασία των δύο εμπορικών σημάτων ξεκινώντας από τη συλλογή Ducati Strada από την REV'IT! το 2012.

Και οι μεγάλες συνεργασίες συνεχίζονται το 2014 με τη Yamaha όπου ξεκίνησαν από την παραγωγή ενός μέρους της προστατευτικής ενδυμασίας τους για την αμερικανική αγορά.

Το 2012 ξεκινήσαν την πρώτη τους συλλογή Tailored Technology, που αποτελείται από αντικείμενα προοριζόμενα για αστική μοτοσικλέτα αλλά ταυτόχρονα μέσα στη μόδα. Επίσης την ίδια χρονιά κατασκευάσανε το πρώτο σύστημα που επιτρέπει με επιτυχία την αλλαγή του ενδύματος από το πλήρως εξαεριζόμενο σε 100% αδιάβροχο σε δευτερόλεπτα ενώ οδηγάτε!

Ένα χρόνο αργότερα σόκαραν τη βιομηχανία της μοτοσυκλέτας παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του Cordura® denim και του εσωτερικού PWR . Η προστασία αυτή ξεπέρασε την αντίσταση στην τριβή του δέρματος σαν υλικού.

ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ

1.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ

Το εξωτερικό κέλυφος είναι το πρώτο στρώμα στα μοτοσικλετιστικά ενδύματα αλλά και αυτό που θα έρθει σε επαφή με την άσφαλτο σε περίπτωση ατυχήματος.

Περιττό να πούμε ότι η αντοχή στην τριβή είναι η πιο σημαντική πτυχή αυτού του μέρους,και ότι αυτή η πτυχή μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χαρακτηριστικά υλικού ανάλογα με τη χρήση του ενδύματος. Εν ολίγοις, υπάρχουν δύο κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα υλικά του εξωτερικού κελύφους. το δέρμα και το ύφασμα. Και οι δύο κατηγορίες συνθέτουν πολλά είδη που δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί κάθε κομμάτι του REV'IT! εξοπλισμού με το πιο σωστό υλικό για εξωτερικό κέλυφος.

Υλικά που χρησιμοποιούνται

2.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Συχνά όταν αναφέρεται η λέξη "προστασία", σκεφτόμαστε προστατευτικά όπως προστατευτικά για τα άκρα και την πλάτη.

Όλα τα REVI! ρούχα έρχονται κανονικά εξοπλισμένα με τη προστασία CE.Ανάλογα με τη χρήση, οι προστασίες είναι είτε βασικού επιπέδου CE 1 είτε υψηλού επιπέδου CE 2. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που τελικά περνάει μετά από μια δοκιμή κρούσης πρέπει να είναι μικρότερη από 35KN (επίπεδο CE 1) ή μικρότερη από 20KN (επίπεδο CE 2). Όσο μικρότερη ενέργεια περνά μέσα από την προστασία, τόσο μικρότερη θα είναι και η ενέργεια κρούσης που τελικά θα φτάσει στο ανθρώπινο σώμα.

Τα προστατευτικά πλάτης δοκιμάζονται με παρόμοιο τρόπο, με το μέγιστο 18KN ενέργειας που ανήκει στο βασικό επίπεδο CE 1, και 9KN ενέργειας που ανήκει στο premium επίπεδο 2.

Διαφορετικά προστατευτικά που χρησιμοποιούνται

3. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

 Η στεγανοποίηση είναι μια άλλη μορφή προστασίας που παρέχει ο μοτοσυκλετιστικός εξοπλισμός της REVIT.

Η τεχνολογία αυτή σας προστατεύει από τη βροχή, και σας διατηρεί στεγνούς και ζεστούς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε τον εξοπλισμό σας αδιάβροχο, αλλά βασικά υπάρχουν δύο βασικές πτυχές. Πρώτα απ 'όλα: η μεμβράνη.
Η μεμβράνη είναι το πραγματικό στρώμα που κάνει το ένδυμα αδιάβροχο. Με τη μία πλευρά εμποδίζει την είσοδο των σταγόνων νερού στο ένδυμα, αλλά ταυτόχρονα παρέχει αναπνευστική δυνατότητα που επιτρέπει την εξαγωγή της εφίδρωσης από το σώμα. Η εταιρε'ια χρησιμοποιοεί μεμβράνες GORE-TEX® καθώς και μεμβράνες hydratex®.

Όσοι ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις ή μετακινούνται, ανεξάρτητα από τον καιρό, θα επιλέξουν τη μεμβράνη GORE-TEX® για τον ανθεκτικό της χαρακτήρα και το αξεπέραστο επίπεδο αναπνοής. Όσοι ταξιδεύουν σε λιγότερο ακραίες καιρικές συνθήκες ή όταν ο προϋπολογισμός έρχεται να παίξει ρόλο κατά τη διάρκεια της επιλογής μας για μεμβράνη, τα προϊόντα που περιέχουν μεμβράνη hydratex® προσφέρουν μια καλή εναλλακτική λύση με παρόμοια αδιάβροχα χαρακτηριστικά.

Η άλλη πτυχή που έρχεται να παίξει ρόλο είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται η μεμβράνη μέσα στο ένδυμα. Για όσους ταξιδεύουν κυρίως σε κακές καιρικές συνθήκες, η μεμβράνη είναι ελασματοποιημένη στο εξωτερικό κέλυφος, πράγμα που εξασφαλίζει τη λιγότερη δυνατή λήψη νερού. Όποιος από την άλλη οδηγεί σε διάφορες καιρικές  συνθήκες θα προτιμήσει την λεγόμενη liner to drop κατασκευή, στην οποία ο αναβάτης είναι σε θέση να βγάλει τη μεμβράνη και να βελτιστοποιήση τον εξαερισμό.

Διάφορες μεμβράνες που χρησιμοποιούνται

4.ΜΟΝΩΣΗ

Το να κρατιέστε στη σωστή θερμοκρασία είναι απαραίτητος παράγοντας για να παραμένετε άνετοι, αλλά ακόμα πιο σημαντικός για να παραμένετε συγκεντρωμένοι κατά τη διάκρεια της οδήγησής σας.

Όταν αρχίζετε να εστιάζετε περισσότερο στο πώς να ανεβάσετε τη χαμηλή θερμοκρασία του σώματος σας, παρά στην κατάσταση στο δρόμο, είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Revit εστιάζει στην παροχή του σωστού τύπου μόνωσης για το σωστό είδος μοτοσικλετιστή, έχοντας ως αποτέλεσμα μια ευρεία ποικιλία δυνατοτήτων για να διατηρείστε ζεστοί, άνετοι και επικεντρωμένοι στο δρόμο. Και για εκείνους τους αναβάτες  που αγαπάνε τα ταξίδια και προτιμούν τις υψηλές ταχύτητες, η Revit διαθέτει μια συγκεκριμένη σειρά θερμικών επενδύσεων που μπορούν να αγοραστούν χωριστά από το μπουφάν μηχανής.

Διάφορα υλικά μόνωσης που χρησιμοποιούνται

5.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ανάπτυξη εξοπλισμού αναβάτη μοτοσυκλέτας επέτρεψε στη Revit να δημιουργήσει προϊόντα ασφαλέστερα από ποτέ, με υψηλότερο επίπεδο προστασίας από κρούσεις και βελτιωμένη ικανότητα αντιμετώπισης της τριβής.

Μαζί με τη βελτίωση του πρωταρχικού στόχου της προστασίας κατάφερε να προσθέσει περισσότερη άνεση χρησιμοποιώντας τη μοναδική τους μέθοδο σχεδιασμού και εφαρμόζοντας τα σωστά υλικά. Η REV'IT! χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστών στα προϊόντα της. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν τη δική τους λειτουργία, συμβάλλοντας στην άνεση και την ευελιξία των προϊόντων. Όπως για παράδειγμα η σύνδεση των άκρων των δακτύλων, που σας επιτρέπει σας να χειρίζεστε οθόνες αφής χωρίς να βγάζετε τα γάντια σας. Ή το φερμουάρ σύνδεσης, διασφαλίζοντας σας ότι μπορείτε να συνδέσετε το μπουφάν σας με τα παντελόνια σας για να δημιουργήσετε μια ασφαλή αλλά και άνετη σύνδεση. Αυτά αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά χρησιμοποιούνται στη συλλογή τους και πάντα προς όφελός των αναβατών.

Διάφορα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται

6.ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Η οδήγηση σε ζεστές καιρικές συνθήκες μπορεί να μας κάνει να μπούμε στον πειρασμό να αλλάξουμε την ταχύτητα μας προκειμένου να δρόσιτουμε. Για να παραμείνουμε προστατευμένοι ενώ παίρνουμε τη σωστή ποσότητα αέρα η REVIT έχει εξοπλίσει πολλά από τα προϊόντα της με μια ορισμένη ρύθμιση εξαερισμού.Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη είτε να επιλέξει ένα πλήρως αεριζόμενο κοστούμι - για ζεστά κλίματα- είτε να επιλέξει ένα κοστούμι που παρέχει τη δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματος του εξαερισμού ανάλογα με τις περιστάσεις. Έχοντας αυτό κατά νου έχει δημιουργήσει επίσης το VCS | aquadefence σύστημα, παρέχοντας σας δροσιά όταν ανοίξει, αλλά και δημιουργώντας σας ένα αδιάβροχο εξωτερικό κέλυφος όταν είναι κλειστό.

Διάφοροι τύποι αερισμού που χρησιμοποιούνται

Σήμερα και με την ιστορία που την ακολουθεί υπόσχεται προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη θέτοντας πάντα στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του.