Το Biker's World μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας δημιούργησε το δικό του brand που φέρει την γαλλική ονομασία VIGARE, δηλαδή "Στροφή".

Η VIRAGE είναι μια εταιρεία που απευθύνεται στον εξοπλισμό του  σύγχρονου αναβάτη. Κάνοντας το πρώτο της βήμα σας παρουσιάζει την νέα συλλογή χειμερινών μπουφάν μηχανής από άριστης ποιότητας υλικά. Η νέα αυτή συλλογή διαθέτει μπουφάν μηχανής που είναι έτοιμα να καλύψούν κάθε σας ανάγκη. 

Το Biker's World έχοντας μια πολυετή εμπειρία και αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη δημιούργησε 3 μπουφάν μηχανής που το καθένα από αυτά έχει να παρουσιάσει χαρακτηριστικά για την εξασφάλιση της προστασίας του για όλες τις συνθήκες οδήγησης. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η VIRAGE δίνει βάση στην ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει κομψά και προσιτά σε τιμή προϊόντα.

VIRAGE VILLE το ιδανικό κοντό για χρήση εντός πόλης και για μικρές εκδρομές. 

Κατασκευασμένο με ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα από Polyester 600D | Ballistic Matt 1680D και προστασίες CE σε αγκώνες ώμους και πλάτη προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Χάρη στην 100% αδιάβροχη, αντιανεμική και αναπνέουσα μεμβράνη REISSA αλλά και τα 2 φερμουάρ αερισμού, θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για τουριστική και αστική χρήση ακόμα και για τις λίγο ποιο ζεστές μέρες.
Διαθέτει πληθώρα από εξωτερικές και εσωτερικές τσέπες για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων αλλά και με θερμική επένδυση για μεγαλύτερη  αύξηση της θερμότητας στο σώμα. Το νεοπρέν υλικό στο κολάρο και τις μανσέτες σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησής σας.
Τα ανακλαστικά του σημεία, οι ιμάντες σύσφιξης στα μανίκια καθώς και το φερμουάρ που διαθέτει για σύνδεση με παντελόνι μηχανής κάνουν το τζάκετ έτοιμο για κάθε σας χρήση.

VIRAGE ALTAIR ένα μακρύ χειμερινό μπουφάν μηχανής υψηλής απόδοσης.

Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας εξωτερικό κέλυφος Nylon 550D | Ballistic Matt 1680D και 100% αδιάβροχη
αντιανεμική και αναπνέουσα μεμβράνη REISSA.
Η άψογη εφαρμογή του σας κρατάει άνετους και τα προστατευτικά CE σε αγκώνες, ώμους και πλάτη σας κρατάνε ασφαλείς.
Με την αφαιρούμενη θερμική του επένδυση και τα φερμουάρ αερισμού μπροστά και πίσω προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε απόλυτο συνδυασμό με την μέγιστη ασφάλεια.
Οι διάφοροι ιμάντες ρύθμισης σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε την προσαρμογή στο σώμα σας, ενώ τα φερμουάρ σύνδεσης σας επιτρέπουν να το προσαρμόσετε σε όλα τα παντελόνια μηχανής.
Το VIRAGE Altair είναι ένα μπουφάν μηχανής που προσφέρει ανθεκτικότητα και αντοχή αφού κατασκευάζεται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

 VIRAGE TRAVELLER το μπουφάν που ήρθε για να σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε από ένα μπουφάν 4 εποχών.

Προσφέρει ασφάλεια και στυλ,χειμώνα καλοκαίρι σε ένα μόνο μπουφάν μηχανής! Το VIRAGE Traveller ήρθε για να σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε από ένα μπουφάν 4 εποχών.

Το μπουφάν μηχανής 4εποχών VIRAGE Traveller αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή με πολλά τεχνικά σημεία που καλύπτει τις ανάγκες του σημερινού αναβάτη για όλες τις συνθήκες

Χάρη στο εξωτερικό κέλυφος από Nylon 550D | Ballistic Matt 1680D και την πλήρως αφαιρούμενη 100% αδιάβροχη, αντιανεμική και αναπνέουσα μεμβράνη του που ενισχύεται από την εσωτερική, αφαιρούμενη θερμική του επένδυσή είναι ιδανικό για χρήση όλες τις εποχές.
Οι προστασίες CE που έχει σε αγκώνες - ώμους και πλάτη και τα ανακλαστικά μέρη σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προστασία ακόμη και σε μέρες με χαμηλή ορατότητα.
Το μπουφάν μηχανής VIRAGE Traveller γίνεται πλήρως καλοκαιρινό ή πλήρως χειμωνιάτικο αφού με τα φερμουάρ αερισμού στο στήθος, τα μανίκια και την πλάτη μπορείτε να ρυθμίσετε τη ροή του αέρα στο σώμα σας.
Οι εξωτερικές και εσωτερικές του τσέπες βοηθούν στην αποθήκευση των αντικειμένων μας, ενώ  το φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι μηχανής ολοκληρώνουν όλα τα τενχνικά σημεία.
Το μπουφάν VIRAGE Traveller διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για χρήση τεσσάρων εποχών σε προσιτή τιμή.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 
  • 210 2772422
  • 210 3424454

Η ακόμη και να μας επισκεφθείτε σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα:

  • Αλ.Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία
  • Πειραιώς 86, Αθήνα