go to top icon
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.bikers-world.gr της εταιρείας με επωνυμία ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ατομική) που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής - Αλέκου Παναγούλη 47 ΤΚ 142-31, ΑΦΜ 061461660. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο www.bikers-world.gr. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ από την στιγμή που θα λάβετε μέσω email σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας». Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνεται σχετική ενημέρωση. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Τιμολογημένη» ή «Στο κατάστημα».

Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώσετε αμέσως την ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας») εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλιως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

Προϊόντα

Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.bikers-world.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το 210-2772422.

Σε περίπτωση που έχει επιλεγεί τρόπος αποστολής παραγγελίας "Παραλαβή απο το Κατάστημα" αυτή θα ισχύει για 48 ώρες από την στιγμή που η κατάσταση παραγγελίας σας εμφανίσει την ένδειξη «Τιμολόγηση». Θα σας έρθει ενημερωτικό email για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα. Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης της ... ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την ... (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 210-2772422 ή μέσω email στο sales@bikers-world.gr Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Η βασική χρέωση για κάθε παραγγελία κάτω των 100,00€, είναι 2€ για τα πρώτα 2 κιλά και 3€ έως 6 κιλά. Έπειτα προσαυξάνετε κατά 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας που  δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει τη παραγγελία του απο το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα της ταχυμεταφορικής. Για παραγγελίες με συνολικό κόστος άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για τη παραλαβή της παραγγελίας μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας, τηλεφωνικά και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις αναλυτικές περιγραφές των προιόντων και αφορούν εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).
Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ατομική) δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ατομική) ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που διατίθενται για online παραγγελία είναι α) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα* μέσω 3D-Secure εφαρμογής της Τράπεζας Πειραιώς, β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK ή Τράπεζα Πειραιώς γ) Μέσω Paypal δ) Με αντικαταβολή μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας Courier με χρέωση 2€. Για παραγγελίες άνω των 100€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

* Η πιστωτική κάρτα δεν αποθηκεύεται στα συστήματα της Bikers-World. Η χρέωσή της γίνεται σε σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Για την ασφάλειά σας ελέγχεται την ύπαρξη της "πράσσινης μπάρας" στη σελίδα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.
Επιπλέον, με χρέωση πιστωτικής κάρτας, υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων κλιμακωτά για παραγγελίες άνω των €100

Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των δόσεων διαμορφώνεται ως εξής:

2 άτοκες δόσεις (για αγορές από 100€ - 200€)
3 άτοκες δόσεις (για αγορές από 200€ - 300€)
4 δόσεις (για αγορές από 300€ - 400€)
6 δόσεις (για αγορές από 400€ - 500€)
8 δόσεις (για αγορές άνω των 500€)

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

• Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
• Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
• Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ατομική)  και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων

Φωτογραφική Απεικόνιση Προϊόντων

Η απόδοση των χρωμάτων και σε ορισμένες περιπτώσεις τα αντικείμενα στις φωτογραφίες του παρόντως ιστοτόπου ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

Χρήση Κουπονιών

Οδηγίες για αγορές με χρήση εκπτωτικού κουπονιού.

Εάν διαθέτετε εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να το εξαργυρώσετε στα κατάστημάτα μας, κατά τη στιγμή της πληρωμής.Σε  περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας καλάθι αγορών της ηλεκτρονικής παραγγελίας, συμπληρώνετε τον κωδικό του κουπονιού με λατινικούς χαρακτήρες και αυτόματα αποκτάτε την έκπτωση του κουπονιού. Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε κανονικά την παραγγελία σας.Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, δώστε απλά τον κωδικό σας  στον υπεύθυνο πωλήσεων.

Όροι χρήσης κουπονιού

Η αξία του κουπονιού περιλαμβάνει ΦΠΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Bikers-World.gr και ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός της κατηγορίας προσφορές και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ρητά αναφέρεται ότι τα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση της Bikers-World.gr. H δε Bikers-World δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε καθ΄ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού τα προϊόντα, που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης σε αυτά έκπτωσης. Επίσης, η Bikers-World δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωση προϊόντων.Η Bikers-World δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.

Όροι και Προϋποθέσεις της προσφοράς Pre Winter Sale

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μπουφάν που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της bikers-world.gr και αναφέρονται ώς άμεσα διαθέσιμα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν ισχύει για προϊόντα που πωλούνται κατόπιν παραγγελίας.